Activitats

Oferim tallers preferentment en Anglès, participatius i amb molt material pràctic per tocar, jugar i experimentar. A LABCLUB creiem en la  importància de la interdisciplinarietat. Així doncs, a les nostres activitats sovint barrejarem conceptes de diferents disciplines (Natura, Biologia Molecular, Química i Física, Tecnologia…)

Aquí podeu trobar el document PDF amb el llistat de les nostres activitats:

Llista activitats LABCLUB 2018

Recordeu que estem preparant noves activitats contínuament, així doncs aquesta mai serà una llista tancada i definitiva. LABCLUB està sempre obert a noves propostes i també podem preparar activitats a mida depenent de cada ocasió o temàtica.

Encara que a LABCLUB som flexibles, oferint activitats adaptades a tot tipus d’institucions (escoles, instituts, casals d’estiu, centres cívics, grups i famílies) i per a qualsevol franja d’edat, dediquem un gran esforç a l’educació de nens i joves:

Educació Infantil
Educació Primària
Educació Secundària

Característiques generals de les activitats LABCLUB

  • Totes les activitats es realitzen preferentment en Anglès, encara que, si ens ho demaneu, també poden ser presentades en Català, Castellà o Italià.
  • Els nostres tallers i presentacions tenen una durada d’entre 45 i 90 minuts, depenent de l’edat dels alumnes i el tipus d’activitat. La duració es podrà sempre adaptar a les necessitats de cada grup.
  • Totes les activitats es realitzen a la mateixa escola, sense fer cap desplaçament.
  • Treballem amb grups de fins a 20-25 alumnes.
  • Les activitats es poden realitzar durant tot l’horari escolar, matins i tardes, o com a activitats extraescolars.
  • Totes les activitats són totalment segures per als alumnes, sempre oferim materials que els nens poden manipular sense cap problema.
  • LABCLUB aporta tot el material pràctic necessari per al desenvolupament de les activitats (material de laboratori, mostres biològiques, animals vius, microscopis, components electrònics, etc.), així com material informatiu per al seguiment de les activitats. En la majoria dels casos, necessitarem disposar a l’aula d’un projector i una pantalla.

Esperem que les nostres propostes us resultin interessants. No dubteu a consultar-nos per obtenir més informació, proposar noves activitats o fer-nos algun suggeriment.

Tornar a dalt

%d bloggers like this: