Gel Sec

Que és LABCLUB

Science to the people – Ciència per a la gent.

LABCLUB va ser fundat per un biòleg i una bioinformàtica, els dos doctorats i amb experiència en recerca internacional.

Som una petita empresa de serveis educatius amb dues línies de treball principals, que sovint es barregen entre elles: per una banda l’àmbit tecnològic (programació, electrònica, robòtica educativa, mecànica) i per l’altra l’àmbit de ciència i natura (química, física, geometria, biologia, etologia).

El fil conductor del nostre projecte pedagògic és l’experiència, que, juntament amb la paciència, és la mare de la ciència. Els nostres estudiants han de tocar, embrutar-se, mullar-se, electritzar-se amb petites descàrregues (corrents molt baixos, no patiu!). I en cas d’activitats més abstractes, els estudiants han de barallar-se amb els problemes fins a superar-los, perquè tenen ments potentíssimes i han de ser-ne conscients. D’aquesta manera pretenem fomentar l’autoaprenentatge, que al final és l’única habilitat veritablement indispensable en un món on s’ha de seguir aprenent tota la vida: la capacitat de prescindir dels mestres, el poder de dir “m’agrada una cosa i l’aprenc”.

Creiem en l’educació STEAM (Science, Technology, Art, Engineering and Math), i que aquesta proporcioni les eines per expressar el nostre potencial humà i per alliberar la nostra creativitat. I creiem també que les activitats han de ser eclèctiques i sense límits entre disciplines, de manera que cadascú pugui elaborar el seu propi camí d’aprenentatge.

Les nostres activitats estan creades per nosaltres amb amor, i inspirades en el treball pedagògic de Georgy Polya, Thomas Dwyer, Seymour Papert, i Curt Gabrielson, entre altres. A LABCLUB no passa dia sense que pensem en formes noves de fomentar l’estima i la passió per la ciència mitjançant l’aprenentatge i l’autoaprenentatge basats en l’experimentació i el joc.

Per veure amb qui col·laborem, o hem col·laborat, cliqueu aquí.

Simbol color 2

Tornar a dalt

%d bloggers like this: