Periscopis

Qui som

LABCLUB ha estat creat per dos científics, un biòleg i una biotecnòloga, amb una llarga trajectòria en el món de la recerca. Tot comença quan, després d’anys tancats al laboratori dedicats a la recerca ens els seus respectius camps, fent mil experiments, analitzant dades, escrivint articles i tesis, decideixen sortir al carrer, fer un gir, sense però oblidar la seva passió compartida: la ciència.


Dra. Federica Lombardi 

Federica LABCLUB

La Federica és una biotecnòloga italiana apassionada pels números i la tecnologia. Durant els últims dotze anys s’ha dedicat a la recerca, a Itàlia, Irlanda i Espanya. Ha col·leccionat diversos “trossos de paper” completant els seus estudis formals (Màster de la Universitat de Bologna, Màster de la Open University, Doctorat al University College Dublin), i mentrestant s’ha anat distraient, de forma molt gratificant, amb els seus interessos no acadèmics.

A University College Dublin ha treballat com a tutora dels cursos de bioinformàtica per a estudiants de biologia i de física per als estudiants de medicina, descobrint així una forta passió per l’ensenyament.

En el seu temps lliure es dedica a construir objectes interactius i a idear activitats divertides per transmetre la seva passió per la ciència als nens i nenes.

Contacte: federica@labclub.org


Dr. Jordi Sebastià 

Abruzzo

Podríem dir que és biòleg per formació i vocació, també professor d’anglès i, a estones, traductor especialitzat en textos científics i mèdics. Doctorat en Biologia per la Universitat de Barcelona, la seva tesi doctoral parlava de l’estrès oxidatiu al sistema nerviós central.

Amb una llarga trajectòria com a investigador, tant a casa com a fora, ha  treballat a Barcelona, Itàlia i Irlanda. Ha publicat articles en els camps de la Neurobiologia, la Immunologia i la Biologia cel·lular i molecular.

Interessat, entre altres coses, en els rèptils i amfibis, les plantes tropicals, la biologia cel·lular, la genètica, l’evolució…

Contacte: jordi@labclub.org

 

Simbol color 3

Tornar a dalt

%d bloggers like this: