Periscopis

Qui som

LABCLUB va ser creat el 2014 per dos científics, un biòleg i una biotecnòloga, amb una llarga trajectòria en el món de la recerca. Tot comença quan, després d’anys tancats al laboratori dedicats a la recerca ens els seus respectius camps, fent mil experiments, analitzant dades, escrivint articles i tesis, decideixen sortir al carrer, fer un gir, sense però oblidar la seva passió compartida: la ciència.


Dra. Federica Lombardi 

Federica LABCLUB

La Federica és una biotecnòloga italiana apassionada pels números i la tecnologia. Durant tretze anys s’ha dedicat a la recerca, a Itàlia, Irlanda i Espanya. Ha col·leccionat diversos “trossos de paper” completant els seus estudis formals (Màster de la Universitat de Bologna, Màster de la Open University, Doctorat al University College Dublin), i mentrestant s’ha anat distraient, de forma molt gratificant, amb els seus interessos no acadèmics.

A University College Dublin va treballar com a tutora dels cursos de bioinformàtica, biologia i física per als estudiants de medicina, descobrint així una forta passió per l’ensenyament. Aquest interès l’ha portat a obtenir el Màster en Formació de Professorat d’Educació Secundària a la UAB.

En el seu temps lliure es dedica a construir objectes interactius i a idear activitats divertides per transmetre la seva passió per la ciència als nens i nenes.

Contacte: federica@labclub.org


Dr. Jordi Sebastià 

Abruzzo

Biòleg per formació i vocació, es va doctorar en Biologia per la Universitat de Barcelona: la seva tesi doctoral parlava de l’estrès oxidatiu al sistema nerviós central.

Amb una llarga trajectòria com a investigador, tant a casa com a fora, ha treballat a Barcelona, Itàlia i Irlanda. Ha publicat articles en els camps de la Neurobiologia, la Immunologia i la Biologia cel·lular i molecular. També s’ha dedicat a la traducció de textos científics i ha fet de professor d’anglès.

Interessat, entre altres coses, en l’herpetologia, els insectes, les plantes tropicals, la biologia cel·lular, la genètica, l’evolució…
Apassionat per la música, quan la ciència li deixa una estona es dedica a practicar amb la guitarra.

Contacte: jordi@labclub.org

 

Simbol color 3

Tornar a dalt

%d bloggers like this: