LABCLUB a MADE

taller STEM/STEAM extraescolar/afterschool de labclub al made makerspace de barcelona amb 3d printer and laser-cutter
 “Si ho pots somniar, ho pots fer!”, ens deia en Will de MADE. Els espais maker són llocs meravellosos on dones i homes d’enginy imaginen i fabriquen tota mena d’objectes. Hem volgut ensenyar un d’aquests llocs a les nostres nenes i nens de La Mar Bella perquè vegin que avui en dia existeixen eines molt potents per ajudar-nos a donar forma a la nostra fantasia. Hem vist com funcionen una impressora 3D i un tallador laser i hem muntat una capseta personalitzada. Ens agrada posar la A d’Art a les STEM, que així es tornen STEAM, perquè pensem que experimentar la bellesa ajuda l’aprenentatge. Grácies a l’AMPA de La Mar Bella i al Will de MADE per ajudar-nos a organitzar aquesta sortida.
Ha sigut una sessió fantàstica de debò.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: