Descàrregues de creativitat 3

Tallers Extraescolars Ciència Circuits Elèctrics
Aquestes últimes setmanes ens hem dedicat a una de les activitats estrella a les extraescolars de LABCLUB: els prototips de circuits elèctrics fets amb cartró reciclat, LEDs i altres components. La combinació de creació artística amb la tecnologia fa d’aquesta activitat l’exemple perfecte del que hauria de ser l’educació STEAM.

Aquest cop ha estat el torn de les nenes i nens de l’Escola La Llacuna del Poblenou, que no ens han defraudat gens ni mica amb la seva destresa, les seves idees sorprenents i unes grans qualitats artístiques!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: