Cotxes Elèctrics!

Taller Cotxes Elèctrics Extraescolars STEAM Barcelona
A l’hora de preparar activitats per les nostres extraescolars, feia temps que ens rondava pel cap un nou repte.
Els nostres nois i noies ja havien treballat sovint amb circuits elèctrics, i també havien construït “cotxes de Newton” (propulsats per globus), així que finalment vam decidir que havia arribat l’hora de combinar ambdós conceptes: faríem un taller de construcció de cotxes elèctrics, propulsats per una hèlix connectada a un petit motor.
Tot un senyor projecte de tinkering en estat pur. Entre disseny dels prototips, construcció, decoració personalitzada de cada cotxe i solució de problemes vam necessitar 3 sessions, però els resultats van ser espectaculars!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: